Menü

Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

Vitorlástábor

2021-es táborok:

 

I. TURNUS  JÚLIUS 26-30

II.TURNUS  AUGUSZTUS 9-13

                                                                                                             III.TURNUS JÚLIUS 19-23 

RÉSZVÉTELI DÍJ: 35.000.-Ft/fő/turnus

 Minden turnusunk napközi jellegű.

Online Jelentkezés

 

Vitorlás táborainkban a jókedv az uralkodó.

Miskolc, Debrecen, Tiszaújváros vonzáskörzetében lévő vitorlás táborunk minden úszni tudó 8-18 éves kezdő és haladó gyerek részére ajánlható. Tapasztalt oktatóink segítik táborosainkat a vitorlás sport elsajátításában. Kezdő táborosok az első vízreszállásokat csoportosan teljesítik.

Hasonlóan a többi nyári táborhoz, így vitorlás táborunkhoz sem szükséges semmiféle vitorlás előképzettség, alapfokú vízbiztonság azonban feltétele a részvételnek.

Bentlakásos nyári vitorlás táborainkat legalább 8 fős csoportok, iskolák, munkahelyek részére tudjuk biztosítani. A bentlakásos vitorlás táborunkat csak egyedi kérelemre tudjuk indítani. Ilyen irányú igényét legkésőbb május végéig érdemes jeleznie.

Nyári táborainkban a jókedv az uralkodó. Az elmúlt évek tapasztalata alapján a gyerekek egy életre meghatározó pozitív élményt szereznek táborainkban, ahová évről évre visszatérnek.

Sok szülő gondolhatja azt, hogy gyereke nem képes ezt a sportot megtanulni. Szeretnénk ezt a tévhitet megcáfolni. Minden gyermek képes nyári táborunkba elsajátítani a vitorlázás, a hajókezelés alapjait. Táborunkba éppúgy szeretettel várjuk a tesiből kettes sportolókat, mint a kitűnő élsportolókat.

A sportolás, vitorlázás mellett mindig jut idő fürdésre, társasozásra, ebéd utáni sziesztára, focira, beszélgetésre.

Vitorlás táboraink helyszíne a Nyékládháza területén található Gólem-tó, ami Debrecenből 1 órán belül, Tiszaújvárosból, Miskolcról 20 perc alatt elérhető, és a nyári csúcsforgalomban időben rövidebb Budapestről megközelíteni, mint a Balatont.

 

Ha biciklizni megtanultál, vitorlázni is meg tudsz!

Persze utóbbi több facebook like-ot hoz :)

7-18 éves korig (korosztályos bontásban)

 

Vitorlázás:

az oktatás, a résztvevők adottságaihoz igazodva Optimist, Sikló, Kalóz típusú hajókkal, mentőmotoros kíséretével, képzett oktatók irányításával történik.

Táborainkban a gyerekek korosztályuknak és képességeiknek megfelelő oktatásban részesülnek, megtanulják a vitorlázás alapjait, megismerik a sportolói létet és barátokat szereznek! Természetesen a vitorlázást mentőmellényben gyakoroljuk, melyet mi biztosítunk.

 

Tematika:

- ismerkedés a vízreszálláshoz megfelelő időjárás elemeivel, szélirányokkal

- ismerkedés a hajókkal, a hajók felszereléseivel

- a hajó vizrebocsátás, vitorlaállítások,kormányzás, manőverezés

- súlypont elhelyezése a hajón

- csomók

- mentés,borulás esetei

 

Beiratkozás: e-maiben szükséges a részvételt jelezni.

Ajánlott felszerelés:

Ami feltétlenül szükséges: a gyerekeket érkezés előtt legalább 30 perccel naptejjel szükséges alaposan bekenni, két váltás ruha naponta, rövidnadrág, póló, vékony hosszú ujjú póló, feszes baseball sapka, két zárt sportcipő, naptej, napszemüveg, melegítő, esőkabát, törülköző, papucs, fürdőruha. TB kártya, arcképes igazolvány.

A legügyesebb vitorlázókat kiválasztjuk és lehetőséget biztosítunk nekik, hogy klubunk edzőjétől tanulják meg a későbbiekben a versenyvitorlázás alapjait.

A tábor utolsó napján, pénteken 15 órakor zárjuk hetet. Táborainkban létszámtól függően 2-5 felnőtt foglalkozik a vitorlázókkal napközben.

 

Étkezés: a résztvevők egyszeri meleg étkezést kapnak.

Kiegészítő programok: biciklizés, úszás, strandolás, ping-pong, foci, röplabda,csapatprogramok.

Táborozási feltétel: biztos úszástudás, melyről a szülőnek beiratkozáskor nyilatkoznia kell.

 

Fontos tudnivalók:

A bejárós táborban a felügyelet naponta 7.45-16.00 között biztosított, a pénteki nap kivételével, amikor is 15.00-ig van felügyelet. Kérjük a szülőket, hogy a zárást vegyék figyelembe.

Jelentkezés:

- a részvételi szándékon az on-line jelentkezéssel szükséges jelezni.

- minden résztvevő törvényes képviselőjének nyilatkoznia kell az úszni tudásról, betegségekről,allergiáról

- a tábordíj befizetésével válik a részvétel véglegessé.

 

Részvételi díj / turnus

35.000-Ft (bejáró) / fő/turnus

JELENTKEZÉS (on-line)

Elérhetőség : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; 70-314-9095, 30-995-4884

 

Hozzászólások
Nincsenek hozzászólások a bejegyzéshez