Menü

Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

Csapatépítés

Kiknek ajánljuk csapatépítő tréningünket?

 

Cégek, szervezetek és egyéni vállalkozók részére szervezünk vitorlás csapatépítő tréninget az alábbi célok elérése érdekében:

  • kikapcsolódás,
  • munkahelyi hangulat javítás,
  • harmónia teremtés,
  • feszültség enyhítés, megszüntetés,
  • együttműködés javítás,
  • fluktuáció csökkentés,
  • motiváció helyreállítás,
  • megtartás,
  • valós problémák megismerése.

 

Helyszínek, időpontok:

 

Balaton északi és déli parti indulással április-október hónapokban.
 
Horvátország egész területén 2-6 napos tréningek április-október hónapokban.
 
Karib térség területén 6-14 napos tréningek december végétől márciusig.
 
Nyékládháza melletti Gólem tavon csodálatosan nyugodt környezetben egy, illetve többnapos kishajós tréningeket is tudunk ajánlani egész évben.


A HR területeken hívószóvá vált a munkaerő megtartása. Ugyanakkor a munkaerő mennyiségi megléte nem lehet egyedüli cél egy cég, vállalat számára sem. A minőségi munkát kipihent, pozitív élményekkel teli, egymással jól kommunikáló, egymásban megbízó, együtt dolgozni hajlandó munkaerő tud végezni. Vitorlás csapatépítő tréningjeink ezeket a célokat segítenek betölteni.

A vitorlás hajó csak egy irányba tud menni. A vitorlás hajónak egy kapitánya lehet. Ugyanakkor a hajó optimális működéséhez minden hajón lévő matróz együttgondolkodása, együtt cselekvése szükséges. Itt mindenkinek bele kell állni a munkába függetlenül attól, hogy a parton mi a státusza. Itt nincsenek egyenlőbbek az egyenlők között. Az elindulás, a kikötés, a vitorlák fel-le húzása, a csapás váltások, a változó időjárási körülmények lekövetése, az útvonal megtervezése sok együtt dolgozó kezet, fejet igényel. A kiosztott feladatokat tudni kell egyénileg, önállóan ellátni, a megszerzett információt kellő időben átadni, a másikra figyelni, megfelelő időben csöndben maradni és a megfelelő időben megszólalni. Ez teszi a vitorlázást oly teljessé, oly széppé és ezért válik egy munkahelyi közeg csapattá egy vitorlás csapatépítés során.

Természetesen szükség van a csapattá váláshoz egy kidolgozott programra, a program mögött egy tapasztalt csapatra és a csapat részét képező kiváló kapitányra, aki ennek a programnak a fizikális, szellemi, pszihés részét úgy tudja egyénre szabni a hajón, hogy a végeredmény egy jól működő csapatot eredményezzen a vizen és a parton egyaránt.

A hazai egynapos csapatépítő tréning mellett lehetőség van hazai többnapos, vagy külföldi többnapos tréningjeink közül is választani.

A külföldi tréningek egy eseménydús szabadsággal is felérnek, hiszen a világ legszebb helyein hajózunk napokon keresztül, így ezeken a csapatépítőkön örök elköteleződések, soha el nem szakítható bajtársi kapcsolatok szövődhetnek. A hosszú út során ismerhető meg igazán a másik fél emberi volta, pozitív és egyben negatív oldala, szokásai, vezetői képessége, stresszhelyzet tűrése és sok minden más is, hiszen lakva ismeri meg az ember a másikat. Stratégiai személyi döntések előtt különösen érdemes lehet egy tengeri túran való részvételt biztosítani.

Ugyanakkor a tengeri vitorlázás egy remek kikapcsolódás is egyben, amely felér egy nyaralással, így ösztönzőként, jutalomként is adható.

 

Hozzászólások
Nincsenek hozzászólások a bejegyzéshez