Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

Deboti Blog

A Deboti VSE Balatonkenesén a Balaton partján idén 5 nyári tábort bonyolít le. A táborok között ottalvós és bejárós táborok közül választhatnak a szülők és gyerekek. A bentlakásos tábor vasárnap délután kezdődik, így a szülőknek a hétfő reggelt nem kell a táborba rohanással kezdenie. A bejárós, napközis táborosok a többiekhez hétfőn reggel csatlakoznak. A tábor péntek délután ér véget. Az ottalvós táborozók napi háromszori étkezést, a bejárósok ebédet kapnak.

A vízi program végeztével a bentlakós csapatnak rengeteg lehetősége marad a szabadidő kellemes eltöltéséhez. Lehetőség van csocsózni, focizni, fürdeni, vízilabdázni, társasjátékozni, illetve jut idő pihenésre és beszélgetésre is.

A gyerekek szobáiban wc és zuhanyzó is helyet kapott.

A táborozók a vízi programokat mentőmellény használata mellett gyakorolják egy és többszemélyes hajókban.

Érdemes ellátogatni a Deboti VSE facebook oldalára, a korábbi évek képei szerintünk híven tükrözik a vidám hangulatot, amiért mi személy szerint  is sokat teszünk, hiszen valljuk, hogy a nyári táborokban a gyerekeknek jár a felhőtlen kikapcsolódás.

július 23-28 vitorlástábor/ Balatonkenese, Parti sétány 87.

július 30-augusztus 4, vitorlástábor/ Balatonkenese, Parti sétány 87.

augusztus 6-11, vitorlástábor/ Balatonkenese, Parti sétány 87.

augusztus 13-18, vitorlástábor/ Balatonkenese, Parti sétány 87.

augusztus 20-25. vitorlástábor/ Balatonkenese, Parti sétány 87.

Kedves Szülők, gyerekek elérhetőek vagyunk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen

és a +36703149095-ös telefonszámon is!

Jó szelet, jó vakációt!