Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

Deboti Blog

Kedves Olvasó!

A 2022. februárban tanfolyamra jelentkezők részére a http://vizivizsga.hu/ extra kedvezményt biztosít.

Az Akció feltételei:

aki belvízi kedvtelési jogosítvány tanfolyam képzésünkön a vitorlás vagy a kombinált (vitorlás és motorcsónak) tanfolyamot választja, ingyen szerzi meg a vizsgára felkészítés leghatékonyabb eszközét, ami nem más, mint a vizsgára felkészítő szoftver használata. 

A szoftver 30 napon át biztosítja az otthonról tanulás feltételeit, mely idő munka mellett is elég a vizsgára felkészüléshez.

Lakjon Ön Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, a  Balaton mellett vagy az ország bármely más részében, az online tanfolyamunkat otthonról tudja elvégezni. 

A vitorlás oktatás Balatonkenese kikötőjéből a Kenese Portból indul, ez lesz egyben a vitorlás tanfolyamot lezáró vizsga helyszíne is.

A motorcsónak oktatás a Miskolc, Debrecen települések vonzáskörzetében lakók számára a jól megközelíthető Tiszaújvárosban az élő Tiszán kap helyet. Tiszaújváros Sziget Kikötő ad helyet a motorcsónak tanfolyamot záró motorcsónak vizsgáknak is.

Amennyiben Ön egy évek óta jól működő rendszerben szeretne vitorlás jogosítvány (ra) vagy motorcsónak jogosítvány (ra) szert tenni, és érdeklik a részletek, úgy kattintson a következő linkre.

Motorcsónak tanfolyam: http://vizivizsga.hu/szolgaltatasok/motorcsonak-jogositvany

Vitorlás tanfolyam http://vizivizsga.hu/szolgaltatasok/balaton-vitorlas-tanfolyam

Kapcsolat: 70 314 90 95 dr. Bödör Gergely

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.