Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

Deboti Blog

A vizivizsga.hu belvízi kedvtelési jogosítvány megszerzésére többféle vitorlás tanfolyamot és motoros tanfolyamot kínál. Ez a cikk a tantermi képzéssel foglalkozik. Minden tanfolyam vége a vitorlás vizsga és/vagy a motoros vizsga, szakszerűbben motorcsónak vizsga letétele, a vitorlás jogosítvány, motorcsónak jogosítvány megszerzése.

Hogyan is kezdődik mindez?

A hagyományos képzések esetén az oktató központ és a tanuló személyesen találkoznak. A vitorlás oktatóközpont, illetve a motoros pltatóközpont részéről egy oktató tantermi oktatás keretében egy jól meghatározott tematika szerint előadást tart a mögöttes jogszabólyokból, technikai feltételekből, egészségügyből, meteorológiából és így tovább.

A tantermi képzése a vizivizsga.hu-nak motorcsónak jogosítványszerző tanfolyam esetén 2 nap. 

A tantermi képzése a vizivizsga.hu-nak vitorlás jogosítványszerző tanfolyam esetén 3 nap. 

A tantermi felkészülést követően már lehet elméleti vizsgára jelentkezni. Ezt követi majd a motorcsónak gyakorlati felkészítés a Tisza-tó vízterületén Abádszalókon az Abádi kikötőben vagy Tiszaújvárosban. Abádszalók Miskolctól 100 km, Debrecentől 95 km, Nyíregyháza 129 km, Eger 70 km, Heves 39 km, Nyíregyháza 129 km, Szolnok 63 km, Kecskemét 115 km, Budapest 160 km.

Tiszaújváros motorcsónak képzőhely Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen vonzászkörzetében szintén nagyon jól és gyorsan megközelíthető.

A gyakorlat és a vizsga során használt korszerű motorcsónak kezelhetősége könnyű, így mindenki számára könnyen elsajátítható, öröm vele a gyakorlás és a vizsga is.