Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

Deboti Blog

Itt a nyár, a vizet szeretők már vízen vannak vagy oda vágynak. Ha hajózni, vitorlázni, fánkozni, wakeboardozni, vízisielni szeretnénk, ehhez kell, hogy legyen valakinek legalább egy belvízi kedvtelési jogosítványa.

A vitorlázáshoz szükséges jogosítvány egy vitorlás tanfolyamon keresztül vezet. A vitorlás tanfolyamot ellehet végezni távoktatásos azaz online módon vagy tantermi azaz hagyományos oktatás keretében. A távoktatás, online képzés nagyfokú rugalmasságot biztosít számunkra a felkészülésben. Mi osztjuk be mikor tanulunk. Készülhetünk telefonunkon, tabletünkön vagy asztali gépünkön is. Ha reggel van időnk reggel, de ha napközben vagy este, akkor akkor vehető elő a tananyag.

A távoktatásos módszer a vizsga sikerességét tekintve betonbiztos. A vizsga sikerességének aránya 99% feletti. A vizsgára emailben lehet jelentkezni, de előtte érdeklődhetünk a részletekről telefonon is. https://www.vizivizsga.hu/szolgaltatasok/jogositvany

A vitorlázók helyszíne elsődlegesen a Balaton, ezért érdemes olyan tanfolyamot választani, ami a Balatonon zajlik, hiszen már az első lépéseinket azon a tavon tehetjük meg, ahol szeretnénk a jelenben és a jövőben minél nagyobb helyismerettel rendelkezni. A Balaton Budapesthez eső legközelebbi kikötője Balatonkenesén található. Balatonkenese a vitorlázás első belépő helyszíne.

A Deboti Oktatóközpont is Balatonkenesén tartja a gyakorlati felkészítéseit és vizsgáit is.

Várjuk szeretettel! Szerezzen velünk vitorlás jogosítványt.