Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 

 2024-as táborunk időpontja augusztus 11-16 (vasárnap-péntek)

Hunguest Hotel Palota Lillafüred-Mercedes Benz Miskolc-Deboti Vitorlás  Hétvége - Porthole

Balatonkenesei vitorlás táborunk minden úszni tudó 8-18 éves gyerek részére ajánlható. Tapasztalt oktatóink segítik táborosainkat a vitorlás sport elsajátításában. Bentlakásos és nappali rendszerű táborainkba egyaránt várjuk a gyerekeket.

RÉSZVÉTELI DÍJ BENTLAKÁSOS TÁBOR: 130.000 Ft/fő (vasárnap-péntek)

RÉSZVÉTELI DÍJ BEJÁRÓS TÁBOR: 110.000 FT/fő/turnus (hétfő-péntek) 

Jelentkezés: https://forms.gle/YMXoFvsVG8zJjhE77

 

 Vitorlás táborainkban a jókedv az uralkodó. Táborainkat a korosztályokra odafigyelve valósítjuk meg. Nálunk minden gyermek megtalálja a helyét a táborban, legyen akár nehezen vagy könnyen barátkozó, hiszen minden gyermekre jut egyéni figyelem a parton és a vitorlázás során is.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a gyerekek egy életre meghatározó pozitív élményt szereznek táborainkba, ahová évről évre visszatérnek. Balatonkenesei helyszínünk kíváló táboroztatási lehetőséget biztosít a gyerekek részére tágas, saját fürdőszobás 3-4 fős szállásokon.

Tapasztalt oktatóink segítik táborosainkat a vitorlás sport elsajátításában Optimist, Laser, Laser Bahia hajókkal. A vitorlás táborhoz nem szükséges semmiféle vitorlás előképzettség, alapfokú vízbiztonság (úszástudás) azonban feltétele a részvételnek. 

Vitorlázás:

az oktatás, a résztvevők adottságaihoz igazodva Optimist, Laser, Laser Bahia típusú hajókkal, mentőmotoros kíséretével, képzett oktatók irányításával történik.

Táborainkban a gyerekek korosztályuknak és képességeiknek megfelelő oktatásban részesülnek, megtanulják a vitorlázás alapjait, megismerik a sportolói létet és barátokat szereznek. Természetesen a vitorlázást mentőmellényben gyakoroljuk, melyet mi biztosítunk.

Tematika:

- ismerkedés a vízreszálláshoz megfelelő időjárás elemeivel, szélirányokkal,

- ismerkedés a hajókkal, a hajók felszereléseivel,

- a hajó vizrebocsátása, vitorlaállítások, kormányzás, manőverezés,

- súlypont elhelyezése a hajón,

- csomózás,

- mentés, borulás esetei.

Ajánlott felszerelés:

Ami feltétlenül szükséges: két váltás ruha naponta, rövidnadrág, póló, vékony hosszú ujjú póló, baseball sapka, két zárt sportcipő, naptej, melegítő, esőkabát, törülköző, papucs, fürdőruha. TB kártya, arcképes igazolvány.

Érkezés, zárás:

Bentlakásos táborosok vasárnap délután 16.00-18.00 között foglalják el a szállásukat, a bejárós táborosokat hétfő reggel 8.00-ra várjuk.

Táborainkat a tábor utolsó napján, pénteken 14.00-17.00 óra között zárjuk, a gyerekek felvételét ez időtartamban kérjük megoldani.

 Étkezés: a bentlakásos táborozók napi háromszori étkezést-, a bajárós táborozók meleg ebédet kapnak.

Kiegészítő programok:  úszás, sup, vízilabda, strandolás, társasjáték, csocsó, foci, csapat programok.

Táborozási feltétel: biztos úszástudás, melyről a szülőnek beiratkozáskor nyilatkoznia kell.

 Fontos tudnivalók:

A bejárós táborban a felügyelet naponta 8.00 -16.00 között biztosított. 

Jelentkezés:

- a részvételi szándékot az on-line jelentkezéssel szükséges jelezni,

- a jelentkezést követően - a tábor részvételi díjáról - számla kerül kiállításra, melyet 6 napon belül szükséges rendezni, de részletfizetést is tudunk biztosítani,

- minden résztvevő törvényes képviselőjének nyilatkoznia kell az úszni tudásról, betegségekről,allergiáról,

- a tábordíj befizetésével válik a részvétel véglegessé.

 Elérhetőség : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csótai Borbála 30-995-4884

dr. Bödör Gergely 70-314-9095