Ügyfélszolgálat

+36 (70) 314 9095

 
Hajóbérlés a Balaton

 

Melges 24-es 5 személyes vitorlás bérelhető kapitánnyal. A hajó 24 láb hosszú, széles építésű, tőkesúlyos hajó. Kis szélben is könnyen elérhetőek vele távolabbi célpontok is. Igazi élmény hajó a szél, víz, természet eme formája iránt érdeklődők számára. Akár baráti vagy családi programot tervez érdemes fél-, vagy egész napos vitorlás programunk iránt érdeklődnie. Keressen bizalommal bennünket! Hívjon vagy írjon most!

 
Hajóbérlés Nyékládháza (Miskolc, Tiszaújváros, Debrecen vonzáskörzet)

 

Többféle svertes hajónk közül választhat tavasztól őszig.


Bérelhető hajók:

- Laser Bahia hajónk akár 4 fő befogadására is alkalmas, de két-három felnőtt számára biztosan remek élményt nyújt. Alap vitorlázata fock és nagyvitorla, azonban gyakorlattal rendelkezők számára genakkerrel is bérelhető. Nagy vitorlafelülete kis szélben is élvezetes vitorlázást biztosít. Erős szélben siklásra képes.

Laser radial, Laser standard hajóink laser testtel és különböző méretű vitorlafelületekkel bérelhetőek. Ez a kis súlyú, fürge, egy vitorlával rendelkező hajó nagyon élvezetes vitorlázást ígér a kalandvágyók számára. Borulékony hajó, mely könnyen megsiklik.

Optimist hajóinkat 12 éves kor alatti 160 cm-nél nem magasabb gyermekek számára tudjuk ajánlani, amennyiben a szülői felügyelet is biztosított a vitorlázás alatt. Könnyű kezelhetőség, nagy stabilitás jellemzi a 3 m alatti hajókat.

 

Figyelem! Valamennyi vitorlás bérlése előzetes képzettséget feltételez. Amennyiben nem rendelkezik kishajós tapasztalattal, úgy tegye meg velünk az első mérföldeket. A vitorlás oktatás menüpontban további információt olvashat képzéseinkről, de kereshet minket közvetlenül telefonon, emailben, vagy messengeren is.